Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У громадському транспорті розпочали розміщувати нові інформаційні плакати про е-квиток

18 жовтня 2021 року, 19:14

У громадському транспорті Києва почали розміщувати нові інформаційні плакати про електронний квиток. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив директор Департаменту інформаційно-комунікаційних технологій КМДА Олег Половинко.

«Уже сьогодні кияни можуть побачити інформаційні плакати у громадському транспорті Києва щодо того, як і де купити електронний квиток», – написав Олег Половинко.

Плакати в транспорті допоможуть жителям міста та туристам швидше розібратись в способах оплати проїзду. Також на них розміщені мапи з місцями продажу електронних квитків та поповнення транспортних карток. Оплатити проїзд QR-квитком можна в автобусах, трамваях, тролейбусах та метро.

За словами директора Департаменту, невдовзі кияни зможуть побачити інформаційні плакати не лише у міському транспорті, а й на зупинках міста.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]