Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Київраді пропонують демонтувати турнікети на першому поверсі, аби максимально відкрити доступ громаді

13 лютого 2018 року

У Київраді пропонують демонтувати турнікети на першому поверсі, аби максимально відкрити доступ громаді

Сьогодні на засіданні постійної комісії Київської міської ради з питань регламенту та депутатської етики депутати погодили із зауваженнями проект рішення “Про забезпечення загального публічного доступу до адміністративного комплексу на вулиці Хрещатик, 36”.

Відповідно до проекту рішення, пропонується демонтувати усі турнікети, що встановлені на першому поверсі адмінбудівлі, та заборонити встановлювати нові. Також передбачається, що усі приміщення на Хрещатику, 36 функціонують у режимі загального публічного доступу у робочий час. Виняток становлять кабінети, де зберігають документи з обмеженим доступом (згідно з вимогами Закону України «Про інформацію»). Також вільний доступ не передбачено до приміщень підрозділів режимно-секретної роботи, кадрової роботи та нагород, а також фінансових відділів.  Окрім того, за зауваженням регламентної комісії, доступ не дозволятиметься до приміщень КМДА.

Мета проекту рішення — забезпечити відкритість, доступність та гласність міської влади.

Проект рішення має також розглянути постійна комісія Київради з питань місцевого самоврядування, регіональних та міжнародних зв'язків.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]