Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Київраді розглядають перелік природоохоронних заходів у 2019 році

24 квітня 2019 року

У Київраді розглядають перелік природоохоронних заходів у 2019 році

Сьогодні на засіданні постійної комісії Київської міської ради з питань екологічної політики депутати підтримали перелік природоохоронних заходів у місті Києві на 2019 рік. Вони фінансуватимуться з Київського міського фонду охорони навколишнього природного середовища. 

Цього року продовжать роботи, які були розпочаті минулого року. Це зокрема, обстеження та розчистка русла річки Либідь. Окрім того, буде продовжено розчистку та ремонт споруд на озері Голубе та благоустрій озер у парку Нивки. 

«Загалом, відповідно до запропонованого порядку, цьогоріч запланована розчистка та благоустрій озер у Солом’янському, Подільському, Оболонському районах. Також маємо облаштувати систему поливу в парку Позняки на Дарниці. Звісно заплановані заходи з демеркуризації промислового майданчика ВАТ “Радикал”, як одного із найбільших екологічних проблем Дарницького району. Йдеться про вивіз ртутовмісних речовин з території заводу”, - зазначив начальник управління екології та природних ресурсів виконавчого органу Київради (КМДА) Андрій Мальований.

Згідно з програмою, цього року заплановано придбання контейнерів та іншого обладнання для транспортування і тимчасового зберігання небезпечних відходів. 

Проект рішення мають розглянути на пленарному засіданні Київради.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]