Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Київраді замість парковки у Дніпровському районі хочуть облаштувати сквер

23 вересня 2016 року

У Київраді замість парковки у Дніпровському районі хочуть облаштувати сквер

Сьогодні на засіданні постійної комісії Київської міської ради з питань транспорту, зв'язку та реклами депутати доручили Департаменту транспортної інфраструктури виконавчого органу Київради (КМДА) напрацювати проект рішення щодо демонтажу незаконно розміщеної парковки в сквері ім. Бикова, яка знаходиться навпроти будинку по вул. Туманяна, 15-А у Дніпровському районі.

Як зазначають місцеві мешканці, розміщення парковки відбулося шляхом самозахоплення території і перешкоджає повноцінному відпочинку жителів у сквері мікрорайону.

“По-перше, місцева громада впевнена, що у сквері парковці не місце, і я громаду, безперечно, підтримую. Тепер сквер імені Бикова стане ще просторішим, ще зеленішим, ще комфортнішим. Нагадаю, що на даний момент там ведуться роботи щодо його облаштування По-друге, наявність цієї парковки унеможливлює взяття на баланс скверу Зеленбудом. Якщо на цій ділянці неоформити сквер належним чином, там із часом може виникнути дорога. Тому питання надважливе і це мають розуміти всі люди, що мають відношення до цієї парковки”, — переконаний депутат Київради Олег Петровець, який є ініціатором відповідного звернення.

Депутати постійної комісії Київради з питань транспорту, зв'язку та реклами перевірили законність розміщення парковки у сквері ім. Бикова навпроти будинку по вул. Туманяна, 15-А. Виявилося, що паркінг розміщується там незаконно. Тому профільна комісія доручила Департаменту транспортної інфраструктури виконавчого органу Київради (КМДА) напрацювати проект рішення щодо демонтажу цієї парковки, де також буде прописано обов'язкове облаштування скверу на цій території.  

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]