Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У київських садочках розпочалася програма із ремонту тіньових навісів та дитячих майданчиків

10 липня 2018 року, 13:15

Цьогоріч Київрада виділила 38 мільйонів гривень для відновлення та ремонту тіньових навісів та ігрових майданчиків дошкільних закладів освіти. Про це повідомила голова постійної комісії Київради з питань освіти, науки, сім’ї, молоді та спорту Ганна Старостенко.

«Цьогоріч ми започаткували нову програму, що реалізовується у столичних освітніх закладах, а саме: «Ремонт тіньових навісів та дитячих майданчиків». До нас надійшло багато звернень киян із проханням приділити увагу цим елементам дошкільного дозвілля у наших садочках», – повідомила Ганна Старостенко.

За її словами, окрема програма «Ремонт тіньових навісів та дитячих майданчиків» триватиме не один рік.

«Цьогоріч у всіх районах буде здійснено такі роботи на суму майже 38 мільйонів. Звісно, не можна за один рік охопити всі заклади, які потребують таких робіт. Переконана, що і наступного року ми продовжимо підвищувати комфорт та безпеку дітей у садочках», – зауважила Ганна Старостенко.

Нагадаємо, що згідно із комплексною програмою «Освіта Києва. 2016-2018 рр.» у Києві виконуються 13 програм: «Заміна вікон», «Підготовка до роботи в осінньо-зимовий період», «Підготовка до нового 2018-2019 навчального року», «Придбання комп’ютерної техніки», «Відновлення роботи груп у ДНЗ», «Дріб’язок на побутові потреби», «Капітальний ремонт спортивних залів з допоміжними приміщеннями», а також шість нових: «Протипожежні заходи», «Новий освітній простір», «Придбання ігрових майданчиків у ЗДО», «Капітальний ремонт ігрових майданчиків у ЗДО», «Забезпечення архітектурної доступності до навчальних закладів м. Києва», «Створення профільних STEM та STEAM». На реалізацію програм передбачено понад 1 мільярд гривень.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]