Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Київській міській раді учасників Революції Гідності нагородили пам’ятними відзнаками

18 лютого 2022 року, 16:03

Церемонія нагородження учасників Революції Гідності з нагоди Дня пам’яті Героїв Небесної Сотні відбулась сьогодні, 18 лютого, у Київській міській раді. Пам’ятні відзнаки «Революція Гідності» отримали 27 героїв.

Відзнаки вручили заступник міського голови – секретар Київської міської ради Володимир Бондаренко та депутатка Київської міської ради, голова постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціальної політики Марина Порошенко.

За словами Володимира Бондаренка, події, які стались вісім років тому свідчать про те, що український народ має право визначати своє майбутнє і більш того, він буде його захищати. Мабуть, це найголовніший урок Революції Гідності.

«Майбутнє нашої держави залежить від вчинків кожного з нас та консолідації сил в боротьбі за демократію. Ми нагороджуємо пам’ятними відзнаками героїв, які ціною власного здоров’я та життя відстоювали конституційні права, гідність та свободу всього українського народу. Я вірю, що в майбутньому більше ніколи не повторяться події, коли влада держави буде боротись проти власного народу. Демократія – це народовладдя, українці мають сильний дух і волю. Ми не допускаємо протиправного узурпування та пригнічення, завжди готові відстоювати верховенство права», – наголосив Володимир Бондаренко.

Як зазначила Марина Порошенко, для мільйонів українців, як всередині країни, так і за її межами, учасники Революції Гідності стали моральним орієнтиром, взірцем мужності, які без зброї виступили за демократичну Україну, відстоювали справедливість та збереження свободи народу.

«Постріли снайперів на Майдані вісім років тому стали першими пострілами великої війни. Тоді ми й гадки не мали, яка запекла і довга битва за свободу і незалежність на нас чекає. Але всі ми продовжуємо боротись до перемоги! Дякуємо кожному учаснику Революції Гідності за незламність патріотичного духу», – додала Марина Порошенко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]