Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Київському зоопарку відкрили зимову домівку для ібісів (+фото)

08 жовтня 2021 року, 12:52

У Київзоо нещодавно відкрили зимову домівку для ібісів – нову локацію для пізнання світу фауни та знайомства з різними видами птахів. Про це повідомив генеральний директор Київського зоопарку Кирило Трантін.

«Відкриття нової локації площею 85,5 кв. м дозволить киянам та гостям міста ближче познайомитися з різними видами птахів, як червоногий, священний та австралійський ібіси, мала чепура, каравайка й косар, квака та кільчатий строка», – розповів Кирило Трантін.

За його словами, для зручності відвідувачів та пернатих за периметром натягнули сітку, оскільки останні можуть травмуватись.

«Для комфортного перебування пташок у зимовий період є усе необхідне: смачний корм, водойми для стимуляції природної поведінки птахів, а також система контролю температурного режиму – близько 20 градусів», – додав Кирило Трантін.

Нова зимова домівка для ібісів у "Київському зоопарку"

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]