Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві до тепла підключили 67 будівель, зокрема 25 медичних закладів

13 жовтня 2023 року, 13:05

Станом на 13 жовтня в Києві до опалення вже підключено 67 будівель. Серед них – 7 шкіл, 21 дитячий садочок, 14 адміністративних будівель і закладів соціально-побутового напряму.

Також до тепла підключили 25 медичних закладів, зокрема 1 пологовий будинок і 12 лікувальних закладів стаціонарного типу. Підключення зазначених установ здійснюється на підставі індивідуальних заявок їхніх керівників.

Нагадаємо, що столиця розпочала підключати до тепла об’єкти соціальної інфраструктури – лікарні, школи, садки – за заявками їхніх керівників 9 жовтня.

Рішення щодо підключення до тепла житлових будинків приймуть, враховуючи погодні умови та перспективу похолодання. Адже на розгортання централізованої системи теплопостачання Києва, що є однією з найбільших у Європі, необхідно кілька днів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]