Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві фахівці комунальної ветеринарної клініки проведуть безкоштовний майстер-клас із навчання собак

10 лютого 2023 року, 11:58

У Тимчасовому притулку для тварин «Виставковий центр» в неділю, 12 лютого, о 12:00 пройде безкоштовний майстер-клас «Основи навчання собак». Про це повідомляє КП «Київська міська лікарня ветеринарної медицини».

Зокрема, господарям розкажуть і продемонструють як правильно та результативно навчити тварину виконувати команди в різних ситуаціях, як правильно організувати навчання та як використовувати різноманітні інструменти – такі як смаколики, голос, різноманітне додаткове спорядження. Майстер-клас проведе кінолог «Київської міської лікарні ветеринарної медицини» Владислав Плахтій.

У програмі також передбачені практичні заняття та відповіді на запитання учасників. Крім того, під час майстер-класу відбудеться розіграш трьох сертифікатів на індивідуальне заняття з кінологом.

Нагадаємо, що на сторінці притулку у Facebook є інформація про тварин і їхні фото, усі небайдужі можуть поширити інформацію про собак і котів, які потребують родини, або ж самі подумати про можливість взяти під опіку когось із них.

Адреса притулку: проспект Академіка Глушкова, 1, ВДНГ, павільйон № 16.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]