Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві гроза та злива: гідротехнічні служби працюють у посиленому режимі

30 серпня 2021 року, 21:09

Упродовж вечора в усіх районах Києва розпочались значні опади, гроза та шквали. Гідротехнічні служби працюють в посиленому режимі. Про це повідомляють у комунальній корпорації «Київавтодор».

Техніка гідротехнічних служб комунальних підприємств, підпорядкованих КК «Київавтодор», зазделегідь виїхала в місця ймовірних місць підтоплень. Зокрема, біля тунелю на вул. Олени Теліги та поблизу ст. м. «Лівобережна» чергують бригади гідротехнічної служби зі спецтехнікою.

Загалом до роботи задіяно 319 працівників шляхово-експлуатаційних підприємств: 12 бригад гідрослужб та 38 бригад з ручного прибирання КК «Київавтодор».

Для ліквідації наслідків негоди дорожня служба має 73 одиниці спецтехніки і спецзасобів.

Фахівці КК «Київавтодор» постійно моніторять ситуацію на дорогах та оперативно реагують на виникнення проблемних місць.

У разі виявлення місць підтоплень на проїжджій частині чи тротуарах звертайтесь до цілодобової диспетчерської КК «Київавтодор» за номером: (044) 284-74-19.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]