Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві капітально відремонтують парк Партизанської слави

23 березня 2018 року, 15:23

У парку Партизанської Слави, що в Дарницькому районі Києва, встановлять 5 унікальних арок-фонтанів. Їх встановлення передбачено проектом капітального ремонту парку, який презентували днями у КО «Київзеленбуд».

Протягом 2018 року буде влаштовано стилізовану головну вхідну групу, що складатиметься з унікальних 5 арок-фонтанів, які символізуватимуть 5 років партизанського руху під час Другої світової війни. Окрім того, планується встановлення 7047 кв м мощених пішохідних доріжок та алей з фібробетону, який є інноваційним покриттям, адже має високу декоративну привабливість та витривалий в експлуатації. Буде облаштовано 5105 кв м асфальтного покриття для проїзду технічного транспорту.

Також у парку збудують громадську вбиральню, оновлять доріжки навколо бювету та створять новий бюветний павільйон. Тут з’являться прогулянкові доріжки навколо озера, стилізовані лави та урни.

 Довідка.

Парк Партизанської слави — регіональний ландшафтний парк, що є зеленою оазою в Дарницькому районі міста Києва. Оновлення парку дозволить покращити загальну інфраструктуру та створити комфортні умови для відпочинку населення.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]