Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві на оновлення парку автомобілів екстреної меддопомоги планують виділити 91 млн грн

18 вересня 2018 року

У Києві на оновлення парку автомобілів екстреної меддопомоги планують виділити 91 млн грн

Сьогодні на засіданні постійної комісії Київської міської ради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку депутати погодили внесення змін міської цільової програми «Здоров’я киян» на 2017-2019 роки.

Відповідно до проекту рішення, пропонується оновити парк автомобілів екстреної медичної допомоги, забезпечити у повному обсязі комунальні медзаклади лікарськими засобами та медичними виробами. Окрім того, у планах – оновити матеріально-технічну базу закладів охорони здоров’я, провести капітальні ремонти приміщень комунальних некомерційних підприємств, а також забезпечити дотримання соціального захисту малозабезпечених сімей та медичних працівників, що вийшли на пенсію.

«Зокрема місто планує цього року оновити парк автомобілів екстреної медичної допомоги. У це необхідно вкласти  91 мільйон гривень. Також маємо провести капітальні ремонти в комунальних некомерційних підприємствах в 10 районах міста на 69 мільйонів. Забезпечити дитячим харчуванням дітей перших двох років життя з малозабезпечених сімей. Зокрема, на це планується виділити   майже 830 тисяч гривень. Маємо намір збільшити фінансування на забезпечення ендопротезами. Підвищуємо видатки як для планового так і екстреного протезування», – зазначив голова постійної комісії Київради з питань бюджету, Андрій Странніков.

Фінансування заходів Програми передбачаються здійснювати в межах видатків, передбачених у бюджеті міста Києва відповідальним за виконанням Програми.

Документ ще мають підтримати на пленарному засіданні Київради.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]