Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві облаштовано 41 зону для відпочинку (+перелік і карта)

08 травня 2019 року, 9:33

На території столичних лісопаркових господарств облаштовано 41 зону для відпочинку із необхідним інвентарем (лісові меблі, сформоване місце для багаття, накриття від негоди). Про це зазначив начальник Управління екології та природних ресурсів КМДА Андрій Мальований. Вони огороджені мінералізованими смугами, аби убезпечити від пожежі зелені насадження. Також на період травневих вихідних буде посилено патрулювання лісопаркових господарств.

«Нагадуємо киянам та гостям міста, що розпалювати багаття у лісах і парках, окрім як у спеціально відведених зонах відпочинку, заборонено чинним законодавством (ст. 152 Кодексу про адміністративні правопорушення) та передбачений штраф – від 340 до 1360 грн. Давайте разом зберігати ліс, адже 32 тисячі гектарів міських лісів є важливою складовою екологічного балансу Києва», – додав Андрій Мальований.

Перелік зон відпочинку: http://bit.ly/2PQSfvJ.

Карта зон відпочинку: http://kievzelenbud.com/maps/zony-vidpochynku/.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]