Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві працюють понад сто покрівельників, які очищують дахи від снігу й криги  

16 січня 2019 року, 16:48

У столиці покрівлі від снігу та криги очищають 119 покрівельників керуючих компаній, що обслуговують житлові будинки й прибудинкові території. Крім того, до роботи залучені інші служби, на балансі яких перебувають будівлі з похилими дахами.

У Департаменті міського благоустрою повідомили, що для оперативної ліквідації бурульок із дахів у кожному районі Києва створені мобільні групи.

«Враховуючи потепління, ми створили мобільні групи, що допоможуть вчасно прибрати покрівлі для безпечного руху громадян і гостей міста вулицями Києва», – заявив виконувач обов’язків директора Департаменту міського благоустрою Тарас Панчій.

Очищення дахів і піддашків від снігу та бурульок проводять, попередньо огородивши території.

«За кілька днів до ускладнення погодних умов інспектори благоустрою попереджають усіх балансоутримувачів щодо оперативного очищення дахів і козирків від снігу та бурульок. А недотримання правил утримання балансових територій тягне за собою накладення штрафних санкцій», – підбив підсумки Тарас Панчій.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]