Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві провели перше моніторингове онлайн тестування у форматі ЗНО

10 квітня 2020 року, 14:15

Заклади загальної середньої освіти Києва активно практикують дистанційне навчання. Для його вдосконалення Освітня агенція міста Києва провела моніторингове дослідження «Зовнішнє незалежне оцінювання – індикатор якості шкільної освіти: готовність до державної підсумкової атестації з української мови, історії України, математики» (ІІ етап) у формі онлайн-тестування. Про це повідомили на сторінці агенції у Facebook.

Метою дослідження є визначення рівня готовності випускників до складання зовнішнього незалежного оцінювання з української мови, історії України, математики.

8 квітня 2020 року проведено тестування з української мови, у якому взяли участь 1793 учні з 73 закладів освіти Києва. В інтерактивному режимі учням надіслали тест, який кожен учасник моніторингу отримав із множини завдань за програмою http://tests.monitoring.in.ua/. Проведення дослідження у формі тестування є одним із етапів підготовки його учасників до зовнішнього незалежного оцінювання в 11-му класі.

10 квітня 2020 року буде проведено тестування з історії України/математики (за вибором учня). Результати навчальних закладів розміщено на порталі онлайн-тестування Освітньої агенції міста Києва за посиланням: http://tests.monitoring.in.ua/school/.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]