Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві розпочалася вступна кампанія дітей до перших класів – Ганна Старостенко

02 березня 2016 року, 13:35

Київська міська влада посилює роз’яснювальну роботу з батьками та адміністраціями шкіл і дитячих садочків з приводу вступу дітей до перших класів. Про це повідомила заступник голови КМДА Ганна Старостенко під час ефіру на телеканалі «Київ».

«Уже другий рік поспіль місто не встановлює строків щодо прийому дітей до перших класів комунальних шкіл Києва. Кожен навчальний заклад самостійно визначає початок та завершення вступної кампанії, яка зазвичай триває протягом усієї весни. Водночас, враховуючи досвід попередніх років, ми вирішили створити гарячу лінію, куди батьки можуть звернутися за роз’ясненням або у разі виникнення конфліктних ситуацій», – підкреслила вона.

Також Ганна Старостенко наголосила, що керівники навчальних закладів, вчителі або вихователі не мають права вимагати грошей від батьків, а рішення про благодійні внески батьки прийматимуть самостійно.

Заступник голови КМДА закликала батьків у разі виникнення будь-яких питань або скарг щодо вступу дитини до школи звертатися на гарячу лінію Департаменту освіти і науки, молоді та спорту за телефонами: 279-35-26, 279-89-10 та за електронною адресою: [email protected].

Окрім того, всю необхідну інформацію про вступ дітей до перших класів можна знайти за посиланням.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]