Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві стартує конкурс проектів «Громадська перспектива: прозора влада та активна громада»

03 січня 2019 року, 16:18

8 січня 2019 року розпочинається прийом проектних заявок для участі у конкурсі проектів «Громадська перспектива: прозора влада та активна громада», який проводиться за ініціативи Департаменту суспільних комунікацій КМДА.

Конкурс є одним із важливих інструментів встановлення довірчих відносин між органами влади та інститутами громадянського суспільства.

Організатором конкурсу є Департамент суспільних комунікацій. Головною метою проведення конкурсу між інститутами громадянського суспільства є підтримка ініціатив, спрямованих на створення сприятливих умов для розвитку нашого міста.

Конкурсна пропозиція складається державною мовою в одному примірнику та подається у друкованій формі щоденно з 8 січня до 8 лютого 2019 року з 10:00 до 17:00 (крім суботи, неділі та святкових днів) до Департаменту суспільних комунікацій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) за адресою: 01001 м. Київ, вул. Хрещатик, 50-Б, к. 206 (телефон для довідок: (044) 235-01-75). Обов’язково також подати пропозицію в електронному вигляді у форматі *PDF з поміткою «На конкурс проектів» на електронну адресу:  [email protected].

Детальна інформація про вимоги до подання пропозицій для участі в конкурсі, зразки документів, терміни проведення – за посиланням.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]