Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві відбудеться Віденський бал, присвячений спортивним досягненням

28 грудня 2017 року, 19:16

Напередодні фіналу Ліги чемпіонів у Києві пройде щорічний Віденський бал, присвячений спортивним досягненням українців, зокрема, спортсменів, паралімпійців – сильних людей, які надихають своїм прикладом.

«На весняному Віденському балі ми представимо столицю України в різних ракурсах – як європейське, сучасне, спортивне місто зі своїми досягненнями. За кожним успіхом стоять історії неймовірно мужніх людей, їхній приклад для суспільства унікальний, тому наш бал буде саме про них», – заявила організатор щорічного Віденського балу в Києві Марина Ігнатуша.

За інформацією організаторів, заплановано кілька форматів цієї міжнародної події. Зокрема, 21 квітня 2018 року в Київській міській державній адміністрації відбудеться класичний Віденський бал за всіма європейськими канонами за участю міжнародних гостей, спортсменів і зірок. А через тиждень після цього відбудеться більш демократичний формат події – бал для всіх киян. Він відбудеться на відкритому майданчику в центрі Києва: передбачено програму з живою класичною музикою, солістами, з безліччю майстер-класів, призів і розіграшів за участю іменитих спортсменів, із благодійними лотами від відомих особистостей тощо.

Окрім того, 21 квітня відбудеться дитячий Віденський бал як аналог дорослого. Такий формат вперше був успішно апробований у Києві в 2017 році та викликав величезний інтерес учасників, гостей, міжнародної громадськості.

Організатори нагадують, що віденські бали в світі завжди присвячені актуальній тематиці, у рамках якої збирають кошти на благодійних аукціонах.

Основна мета заходу – підтримати розвиток спорту, фізичної культури, пропагувати здоровий спосіб життя тощо. А також підтримка паралімпійців. Саме на це спрямовані зусилля організаторів і партнерів балу 2018 року.

Символічно, що саме у Києві в травні наступного року пройдуть фінальні матчі найпрестижнішого турніру Ліги чемпіонів, і бал, що відбудеться напередодні футбольного кубка, покликаний підтримати реноме Києва як однієї з європейських спортивних столиць.

Як відомо, 27 і 28 жовтня 2017 року у Колонній залі КМДА відбувся Віденський бал: класичний дорослий і дитячий. Усього в організації балу було залучено понад 400 осіб – хореографи, дизайнери, фотографи, флористи, менеджери, декоратори, технічні служби.

Віденський бал у Києві планується проводити щорічно.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]