Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві відкриється щорічна виставка тюльпанів «Казки світу»

11 квітня 2019 року, 15:28

19 квітня на території Печерського ландшафтного парку «Співоче поле» (вул. Лаврська, 33) традиційно відкриється дев’ята щорічна виставка тюльпанів. Про це повідомили організатори заходу – компанія GrandEvent.

«Ми дуже раді, що маємо можливість подарувати киянам справжнє весняне свято та сподіваємось, що вони приємно проведуть час і підготували для цього цікаву та насичену програму», – повідомив співорганізатор виставки, керівник компанії GrandEvent Денис Погорелко.

Гості «Співочого поля» зможуть насолоджуватись цвітінням понад 11 нових сортових тюльпанів (загальна кількість – 180 000 квітів). На території виставки будуть працювати квітковий та хендмейд ярмарок, дитяча зона, кімната матері та дитини, мотузковий парк, розважальна програма та багато іншого.

Виставка тюльпанів «Казки світу» працюватиме із 19 квітня щоденно із 09:00 до 20:00.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]