Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві відзначили 6 тисяч працівників соціальної сфери

05 листопада 2018 року, 11:25

Заступник голови КМДА Валентин Мондриївський та директор Департаменту соціальної політики КМДА Юрій Крикунов вручили нагороди та відзнаки найкращим працівникам соціальної сфери з нагоди професійного свята. Окрім того, усі без виключення працівники (майже 6 тисяч) отримали премії з міського бюджету. Про це повідомили у Департаменті соціальної політики КМДА.

«Наразі близько 6 тисяч працівників забезпечують у місті Києві соціальний захист для понад 700 тисяч пенсіонерів та біля 200 тисяч сімей із дітьми, які отримують ту чи іншу допомогу від держави. Вони дають людям надію на краще, вчасно подаючи руку допомоги тим, хто цього потребує. Тому сьогодні маю величезну честь привітати усіх працівників соціальної сфери із професійним святом», – заявив Юрій Крикунов.

У місті Києві ефективно працює розгалужена інфраструктура соціального обслуговування одиноких непрацездатних громадян, громадян поважного віку, інвалідів, ветеранів війни та праці, учасників ліквідації аварії на ЧАЕС, ветеранів АТО та ООС. Пріоритетним та актуальним напрямом для органів соціального захисту, до яких кожного дня звертаються тисячі людей, є поліпшення якісного обслуговування громадян і уважне ставлення до проблем кожної людини.

«День працівника соціальної сфери – професійне свято, яке по праву належить тим, хто виявляє милосердя і робить добро не тільки зі службового обов’язку, а й за велінням совісті та покликом душі», – підкреслив Юрій Крикунов.

Київська міська влада приділяє велику увагу розвитку як державних, так і місцевих соціальних програм, і на 2019 рік заплановано збільшення фінансування цього напряму.

Нагадаємо, у першу неділю листопада згідно з Указом Президента України відзначають День працівника соціальної сфери, що є свідченням високої оцінки ролі працівників, які щодня забезпечують реалізацію державної політики з питань соціального захисту населення.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]