Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні

21 листопада 2018 року, 14:23

Сьогодні у столиці до Дня Гідності та Свободи вшановують пам’ять Героїв Небесної Сотні. Участь у покладанні квітів, а також у поминальному молебні взяв керівник апарату Київської міської державної адміністрації Дмитро Загуменний, а також члени родин загиблих Героїв, учасники антитерористичної операції, духовенство, громадськість.

«Ми вшановуємо пам’ять і громадянський подвиг учасників Революції Гідності, тих Героїв, які віддали за нашу свободу найдорожче – власне життя. І наше завдання як міської влади – забезпечити максимальну підтримку родин киян Героїв Небесної Сотні, а також постраждалих учасників Революції. Щороку за рахунок бюджету міста ці категорії мешканців отримують додаткові соціальні гарантії. Це і щорічна матеріальна допомога родинам Героїв Небесної Сотні, і щомісячні виплати неповнолітнім дітям загиблих. Крім того, надається компенсація витрат на житлово-комунальні послуги, компенсація витрат на стаціонарне лікування та складне протезування у разі потреби, оздоровлення дітей до 7 років, поліпшення житлових умов родин Героїв тощо. Ми й надалі намагатимемося забезпечувати їм максимальну підтримку та допомогу», – зазначив Дмитро Загуменний у коментарі журналістам.

Нагадаємо, На виконання Указу Президента України «Про відзначення у 2018 році Дня Гідності та Свободи» у КМДА затверджено план заходів із підготовки та відзначення цього пам’ятного дня. Планом передбачено низку тематичних меморіальних, урочистих та культурно-мистецьких заходів.

Вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]