Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві встановили 23 псевдомінери за перше півріччя 2019 року

25 вересня 2019 року

У Києві встановили 23 псевдомінери за перше півріччя 2019 року 

Сьогодні на засіданні постійної комісії Київської міської ради з питань дотримання законності, правопорядку та запобігання корупції депутати заслухали інформацію про виконання міської цільової програми «Безпечна столиця» за І півріччя 2019 року.

Згідно даних ГУНП у м. Києві, у столиці зменшується кількість кримінальних правопорушень. Відтак, за перше півріччя 2019 року на території міста вчинено на 13% менше злочинів, ніж за аналогічний період минулого року (28 983 проти 33 307). Загалом, рівень злочинності на 10 тисяч населення зменшився та становить 98 кримінальних правопорушень. За такий же період 2018 року цей показник складав 113.

«Разом із тим, у зв’язку з проведенням операції об’єднаних сил на сході країни, значно збільшились обсяги нелегального обігу зброї, боєприпасів та вибухових речовин. За перших шість місяців року було зареєстровано 306 кримінальних правопорушень, пов’язаних з незаконним обігом зброї. Повідомлено про підозру за 163 кримінальними правопорушеннями. До суду з обвинувальним актом направлено 155 відповідних справ», - зазначив начальник управління з питань взаємодії з правоохоронними органами по забезпеченню правопорядку та муніципальної безпеки КМДА Олег Куявський.

Для стабілізації криміногенної ситуації, за перше півріччя року у Києві було проведено 12 загальноміських оперативно-профілактичних операцій та заходів. Також правоохоронні органи забезпечили супровід близько 1500 суспільно-політичних заходів. Окрім того, було відпрацьовано 116 фактів анонімних повідомлень, з яких розкрито 39, встановлено 23 псевдомінери.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]