Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

За безпекою на муніципальних пляжах Києва слідкують 150 лайфгардів (+відео)

18 червня 2018 року, 19:07

У столиці на сьогодні функціонує 13 муніципальних пляжів та 16 зон відпочинку. За безпекою на пляжах слідкують 150 рятувальників та лайфгардів. Про це під час прес-брифінгу заявив в.о. директора Комунального підприємства «Плесо» Олег Юсипенко.

«На кожен пляж ми отримали паспорт, що засвідчує його безпеку та комфорт. Ми отримали цього року «Блакитний прапор», і вже сім пляжів Києва мають цю міжнародну екологічну відзнаку», – сказав він.

Керівник КП зауважив, що значний крок зроблений у покращенні інфраструктури пляжів: виконаний капітальний ремонт пляжів «Венеція» та «Молодіжний», які зараз відповідають світовому рівню.

Він також повідомив, що на пляжах працює 25 рятувальних постів. «Рятувальники на пляжах проходять досить ретельний відбір і готові до нестандартних ситуацій, які трапляються в місцях відпочинку», – підкреслив Олег Юсипенко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]