Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві замовили понад 120 тисяч електронних учнівських

20 січня 2022 року, 12:14

У Києві замовили понад 120 тисяч електронних учнівських. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив керівник цифрової трансформації Києва (CDTO) та заступник голови КМДА Петро Оленич.

«У батьків є можливість у пару кліків оформити електронний учнівський для своєї дитини. Прозорість та простота оформлення – одна з головних переваг. Крім пластикової карти, учнівський можна приєднати до «Київ Цифровий», – написав Петро Оленич.

CDTO Києва підкреслив, що електронний учнівський – це перший крок для створення додаткових цифрових сервісів для школярів.

«Водночас майже половина батьків ще не оформили електронний учнівський. Нагадаю, що з першого березня проїзд у транспорті для школярів залишиться безкоштовним за наявності електронного учнівського. Для того, щоб отримати учнівський до першого березня, раджу відправляти заявку найближчим часом», – додав Петро Оленич.

Детальніше розповів директор Департаменту інформаційно-комунікаційних технологій Олег Половинко.

За його словами, станом на сьогодні електронних учнівських: замовлено – 124 595, виготовлено – 112 503, передано на доставку до шкіл – 95 704.

Директор Департаменту розповів, що найчастіше звертались за підтримкою щодо того, як замовити учнівський, термінів його виготовлення або щодо втрати картки.

Як замовити електронний учнівський?

  • зареєструйтесь у системі https://scard.kyivcity.gov.ua/;
  • знайдіть дані про свою дитину та приєднайте її картку до свого акаунту;
  • додайте або замініть фото дитини;
  • сплатіть замовлення (онлайн або через банківську установу).

Як додати електронний учнівський у застосунок «Київ Цифровий»?

  1. Виберіть «Транспортна карта».
  2. Введіть номер та пін-код учнівського та натисніть «Додати».

У застосунку можна переглядати історію поїздок та заблокувати учнівський у разі втрати.

Із питаннями щодо замовлення учнівських можна звертатись за e-mail: [email protected]/

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]