Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві запускають онлайн лекції для емоційної підтримки населення під час карантину

15 квітня 2020 року, 10:58

iHUB – хаб для стартапів та технологічних компаній, що відкрився в Києві за підтримки Київської міської державної адміністрації, запускає проект психологічної підтримки Mindly.

Mindly – це онлайн-проект, що допомагає протистояти негативному психологічному впливу, не допускати паніки та зберегти психологічне здоров’я під час пандемії COVID-19.

Стежити за афішами майбутніх лекцій можна на сторінці у Facebook.

Так, сьогодні, 15 квітня, о 19:00 відбудеться онлайн вебінар «Ефективність vs продуктивність».

iHUB в онлайн-форматі створює інтерактивні лекції з професійними психологами, топовими лекторами, коучами з саморозвитку задля збереження психологічного здоров’я населення міста.

Нагадаємо, що в столиці запустили віртуальну платформу емоційної підтримки киян. Вона створена при міському Моніторинговому центрі з протидії COVID-19.

Це – безкоштовний ресурс для киян. На ньому можна отримати емоційно-психологічну допомогу та консультації фахівців і тренерів Освітнього хабу міста Києва.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]