Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У КМДА привітали юристів із професійним святом

07 жовтня 2021 року, 12:45

У Київській міській державній адміністрації із нагоди Дня юриста, який традиційно відзначають 8 жовтня, привітали юристів із професійним святом. Участь у привітанні взяли перший заступник голови КМДА Микола Поворозник та керівник апарату КМДА Дмитро Загуменний.

«Вітаю вас усіх! У вас дуже відповідальна й важка робота. Думаю, що більшість із вас свій шлях обирали свідомо й тепер отримуєте задоволення від роботи та професійної реалізації. Від нашої із вами роботи дуже сильно залежить життя міста. На жаль, ваша робота не завжди оцінюється й не завжди помітна. До хорошого всі швидко звикають, й ми у тому числі. Ми звикли до хороших доріг, до хороших парків, зручного транспорту – вже здається, що це було завжди… Ваш труд високо цінується у стінах міської держадміністрації, у колективі, який розуміє, яка відповідальність лежить на вас під час підготовки й супроводження документів», – зазначив Микола Поворозник.

Загалом Подяки та Почесні грамоти Київського міського голови за сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток державної правової політики та високий професіоналізм отримали 18 працівників структурних підрозділів КМДА.

«Юридична сфера – одна із найважливіших складових у нашій роботі. Без юридичного супроводу не може працювати жодний процес. Тому ваша принциповість, ваша позиція щодо законності та доброчесності – це запорука ефективної роботи. Вітаю з прийдешнім професійним святом!» – сказав Дмитро Загуменний.

Привітання юристів із професійним святом

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]