Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У лютому столиця вшановує пам’ять учасників бойових дій на території інших держав

07 лютого 2019 року, 16:23

У лютому столиця вшановує пам’ять учасників бойових дій на території інших держав. Планом заходів, затвердженим у Київській міській державній адміністрації, передбачені зустріч керівництва столиці з воїнами-інтернаціоналістами та сім’ями воїнів, які загинули в Афганістані, церемонії покладання квітів, панахида за загиблими воїнами, тематичні виставки тощо.

14 лютого відбудеться зустріч керівництва міста Києва із воїнами-інтернаціоналістами та сім’ями воїнів, які загинули в Афганістані.

15 лютого на вул. Лаврській, 17 проведуть церемонію покладання квітів до Меморіалу (пам’ятника) воїнам України, полеглим в Афганістані, та панахиду за загиблими воїнами у церкві Воскресіння Христового, яка є храмом – пам’ятником жертвам «афганської» війни.

11-22 лютого триватиме фотовиставка, присвячена Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав у Національному історико-архітектурному музеї «Київська фортеця».

14-28 лютого працюватиме виставка архівних документів, присвячена Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

У центральних міських бібліотеках у лютому проходить цикл інформаційно-просвітницьких заходів.

Також тривають науково-просвітницькі, виховні заходи, присвячені Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав (зустрічі з учасниками бойових дій, лекції, уроки, виховні години, засідання за круглим столом, бібліографічні огляди, книжкові тематичні виставки та презентації).

У лютому заплановані також виставки дитячих малюнків, конкурси плакатів, стінівок, патріотичні акції, флешмоби, творчі проекти, екскурсії до Національного музею історії України у Другій світовій війні, покладання квітів до пам’ятників/меморіальних дошок громадянам України, які загинули під час бойових дій на території інших держав.

Заходи з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав триватимуть у всіх районах столиці.

Під час проведення загальноміських заходів буде забезпечено чергування бригади швидкої (екстреної) медичної допомоги, охорону громадського порядку.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]