Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У мерії планують облаштувати дитячу кімнату

21 листопада 2017 року

У мерії планують облаштувати дитячу кімнату

Сьогодні на пленарному засіданні Київської міської ради депутати прийняли  рішення «Про деякі заходи щодо організації функціонування дитячої кімнати для тимчасового перебування дітей в адміністративному будинку Київської міської ради».

Облаштування дитячої кімнати заплановане у рамках перетворення будівлі мерії на громадський простір. Залишати своїх діток у кімнаті зможуть відвідувачі, персонал мерії і депутати Київради.

«Мами, які приходять до нас з маленькими дітьми, не мають у стінах Київської міської ради кімнати матері та дитини. Тому обов’язково потрібно для відвідувачів, персоналу, людей, які тут працюють, створити дитячу кімнату. Для того, аби жінка могла ефективно працювати, поєднуючи кар’єру й виховання дітей, необхідно, щоб для неї були створені умови, які цьому максимально сприяють. Обов’язково повинні бути дотримані всі санітарно-гігієнічні норми та інші вимоги законодавства», - зазначила співавтор відповідного проекту рішення, депутат Київради Юлія Лобан.

Наразі у Київраді шоста частина депутатського корпусу — жінки, велика кількість жінок працює в Секретаріаті міськради та КМДА. Також багато відвідувачів мерії, які, в силу життєвих обставин, змушені брати з собою дітей.

Рішення підтримали 76 депутатів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]