Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У міському застосунку «Київ Цифровий» з’явилася офлайн-мапа укриттів

02 червня 2023 року, 12:53

Відтепер більше сервісів у застосунку «Київ Цифровий» працюють без доступу до інтернету. В оновленій версії з’явився офлайн-доступ до мап та розділу «Часті питання». А також можливість повідомити місто про зачинене або недоступне укриття. Про це повідомив керівник цифрової трансформації Києва і заступник голови КМДА Петро Оленич.

Щоб користуватися мапою укриттів «поза мережею», користувачам достатньо один раз зайти в застосунок, коли є інтернет. Мапа автоматично завантажиться у фоновому режимі. Наразі в розділі всіх сервісів доступна «Мапа укриттів». 

У налаштуваннях у профілі в розділі «Мапи» користувачі можуть переглянути, який обсяг на пристрої займають мапи та видалити їх за потреби. Сервіс продовжать удосконалювати та доповнювати за відгуками користувачів.

Крім того команда «Цифрового» додала можливість повідомити місто про зачинені укриття. Якщо у вас не вийшло потрапити в укриття, виберіть його на мапі та натискайте в інформаційній картці «Поскаржитися на укриття». Відповідальний департамент одразу отримає цю інформацію і зможе виправити ситуацію.

В офлайні також можна переглянути розділ «Часті питання», що містить інформацію про роботу застосунку й життя міста. Щоб дізнатися, до котрої працює транспорт або які мости відкриті для авто, доступ до інтернету більше не потрібен.

У команді КП «ГІОЦ» продовжують розвивати сервіси як для комфорту жителів у місті, так і для адаптації під час воєнного стану. Доступ до інформації в офлайні має на меті підвищити рівень захищеності містян. 

«Київ Цифровий» – застосунок, що об’єднує головні міські сервіси та понад два мільйони користувачів. Оновлену версію застосунку «Київ Цифровий» можна завантажити у App Store і Google Play.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]