Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У ніч проти 12 жовтня змінить роботу низка маршрутів громадського транспорту

11 жовтня 2017 року, 15:10

12 жовтня з 00:00 до 5:00 вносяться зміни в роботу тролейбусів низки маршрутів у зв’язку з реконструкцією транспортного вузла на перетині просп. Перемоги та вул. Данила Щербаківського.

Як повідомили в КП «Київпастранс», рух тролейбусів маршрутів № 41 і № 93Н на цей час закривається, а інші тролейбуси курсуватимуть зі змінами:

  • тролейбуси маршруту № 26 – за маршрутом: просп. Свободи – Інтернаціональна площа – ст. м. «Дорогожичі;
  • тролейбуси маршруту № 92Н:

- залізничний вокзал «Південний» – просп. Перемоги – вул. Довженка – вул. О. Теліги – вул. Мельникова – вул. Оранжерейна – вул. Дорогожицька – вул. Вавілових – вул. Щусєва – вул. Стеценка – Інтернаціональна пл. – вул. Гречка – просп. Гонгадзе – просп. Свободи;

- у зворотному напрямку з просп. Свободи: вул. В. Порика – вул. Гречка – Інтернаціональна пл. – вул. Стеценка – вул. Щусєва – вул. Мельникова – вул. Січових Стрільців – вул. В. Чорновола – Повітрофлотський шляхопровід – залізничний вокзал «Південний».

Окрім того, 12 жовтня з 00:10 до 5:00 тимчасово закривається рух трамвайних маршрутів № 28 і № 33 у зв’язку з ремонтом трамвайної колії на вул. Гната Хоткевича.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]