Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У ніч проти 1 грудня тимчасово змінять рух тролейбуси № 27 та № 93Н

30 листопада 2017 року, 17:46

У ніч проти 1 грудня вносяться зміни у рух тролейбусів маршруту № 27 та № 93Н. Про це повідомляють у КП «Київпастранс».

Так, у ніч проти 1 грудня, а саме: з 00:30 до 5:30, у зв’язку з заміною контактного проводу на тролейбусній лінії на вул. Олени Теліги, на ділянці від вул. Ольжича до вул. Дорогожицької, вносяться зміни у рух тролейбусів маршруту № 27. На цей час рух тролейбусів буде організовано так: «Залізнична станція «Київ-Волинський» – Дегтярівській шляхопровід».

Також додатково вносяться зміни у рух тролейбусів маршрутів №№ 6, 18, 23, 33 під час заїзду в депо.

Окрім того, у ніч проти 1 грудня, а саме: з 00:20 до 5:20, вносяться зміни у рух нічного тролейбусного маршруту № 93Н у зв’язку з заміною контактного проводу на тролейбусній лінії на бульварі Тараса Шевченка.

У зв’язку з цим рух нічного тролейбусного маршруту № 93Н буде організовано так: вулиця Чорнобильська – проспект Перемоги – Повітрофлотський проспект – вулиця Івана Огієнка – залізничний вокзал «Південний» і в зворотному напрямку: вулиця Івана Огієнка – Повітрофлотський проспект – проспект Перемоги, далі – за діючою трасою.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]