Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У ніч проти 27 січня підприємства КК «Київавтодор» працювали у посиленому режимі (+відео)

27 січня 2019 року, 9:28

Із вечора 26 січня, коли снігопад набрав силу, автодорівці не припиняли роботи з очищення столичної вулично-дорожньої мережі. У ніч проти 27 січня було залучено до роботи 383 одиниці спецтехнiки та 30 бригад з ручного прибирання. Про це повідомили у КК «Київавтодор».

Протягом ночi роботи тривали як на головних магістралях, вулицях, якими проходять маршрути руху громадського транспорту, штучних спорудах, так i на вулицях районного та місцевого значення.

Для більш ефективної роботи вночі в усіх районах столиці проводилось очищення дорожньої мережі колонами спецтехніки у кількості 4-8 одиниць в залежності від ширини проїжджої частини.

Крім того, дорожники проводили механізоване та ручне прибирання наземних переходів, сходових маршів, тротуарів та зупинок громадського транспорту, які знаходяться на утриманні підприємств корпорації.

Сьогодні роботи продовжить денна зміна автодорівців, аби кияни та гості столиці мали можливість комфортно пересуватись містом.

Комунальна корпорація «Київавтодор» закликає водіїв бути уважними та обережними на дорогах, а також не паркувати власні автомобілі обабіч вулиць та доріг та у непередбачених для цього місцях, щоб не заважати роботі снігоприбиральної техніки.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]