Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Оболонському районі столиці інвестор збудує приватну школу

23 січня 2018 року, 12:52

Представники Департаменту економіки та інвестицій КМДА, Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації та ТОВ «АР Освіта» підписали інвестиційну угоду щодо будівництва приватної середньої школи в 3-а мікрорайоні житлового масиву Оболонь на проспекті Героїв Сталінграда, 10-В.

Згідно з документом компанія-інвестор (ТОВ «АР Освіта») має намір побудувати 4-поверхову приватну школу орієнтовно розраховану на 660 місць. Орієнтовний об’єм інвестицій за об’єктом інвестування складає більш ніж 200 млн. грн. Крім того, інвестор сплатить до бюджету Києва кошти на створення соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури міста Києва внесок у розмірі 15,1 млн. грн.

Зауважимо, попередньо Департамент економіки та інвестицій провів інвестиційний конкурс згідно чинного законодавства. За результатами проведеного інвестиційного конкурсу із залучення інвестора до будівництва приватної середньої школи в 3-а мікрорайоні житлового масиву Оболонь на проспекті Героїв Сталінграда, 10-В у Оболонському районі переможцем визначено Товариство з обмеженою відповідальністю «АР Освіта». Результати конкурсу затверджені відповідним розпорядженням КМДА.

Окремо зазначимо, що навчання у новозбудованому приватному освітньому закладі буде проводитись відповідно до національних стандартів. 

Довідково:

ТОВ «АР Освіта» входить до групи компаній Агро-Регіон, що в свою чергу з 2007 року на 100% належить власникам шведської інвестиційної компанії East Capital.

East Capital є однією з найбільших інвестиційних компаній Західної Європи, має багаторічний досвід роботи у сфері комерційної нерухомості, володіє та здійснює управління провідними фондами комерційної нерухомості в країнах Балтії загальною вартістю 600 млн. євро.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]