Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У парку імені Тараса Шевченка з’явилися нові каштани на місці знищених російськими ракетами

23 листопада 2022 року, 14:00

Сьогодні у парку імені Тараса Шевченка висадили 5 крупномірних каштанів як символи Києва, незламності столиці і того, що спільними зусиллями ми відбудуємо та озеленимо наші міста. Дерева висаджували на місці знищених внаслідок ракетного удару 10 жовтня 2022 року. Меценатами виступила IT-компанія, яка вже не вперше долучається до озеленення столиці.

Нагадаємо, 10 жовтня ворог наніс ракетні удари по Києву. Зокрема, постраждав і один із центральних парків столиці – парк-пам’ятка садово-паркового мистецтва місцевого значення імені Тараса Шевченка. Фахівці КО «Київзеленбуд», КП УЗН Шевченківського району разом із інспекторами Державної екологічної інспекції Столичного округу обстежили руйнування. Ракети знищили 6 дерев – каштанів і берез, 106,4 кв. м газону та пошкодили ще 5 каштанів - загалом збитки склали 2 млн 250 тисяч грн.

Нові каштани в парку імені Тараса Шевченка на місці тих, що знищила російська ракета

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]