Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У парку ім. Т. Шевченка 23 червня відбудеться концерт класичної музики, присвячений Австрії

22 червня 2018 року, 14:12

23 червня о 19:00 у столичному парку ім. Т. Шевченка відбудеться концерт класичної музики серії «Класик пікнік» фестивалю «Відкрита музика міста». Про це повідомили у Департаменті культури КМДА.

Подія відбудеться під егідою посольства Австрії, адже австрійська музика займає чи не найпочесніше місце у світовій класиці.

Для гостей заходу гратимуть:

Національний камерний ансамбль «Київські Солісти», «Kiev Piano Duo»: Олександра Зайцева – Дмитро Таванець, а також Анастасія Козяр, Володимир Чумаченко.

Програму вестиме та співатиме Мар’яна Головко.

Організатори обіцяють створити комфортний простір із зоною фудкортів, а для дітей – цікаві заняття та майстер-класи.

Вхід на захід вільний.

 

Довідково.

Фестиваль «Відкрита музика міста» включає серію концертів «Класик пікнік» у парку імені Т. Шевченка, що організовується за підтримки міської та районної влади.

Усього п’ять разів протягом літа 2018 року на сцені в парку ім. Т. Шевченка будуть звучати композиції світової класики у виконанні українських і закордонних музикантів. Перший концерт відбувся 1 червня і був присвячений Франції. Наступні концерти заплановані на 7 липня, 4 серпня, 24 серпня.

Планується, що фестиваль завершиться грандіозним концертом на Михайлівській площі 8 вересня.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]