Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У парку «Наталка» відкрилася тематична виставка «Звитяжні. Історії Героїв»

28 липня 2022 року, 17:06

Департамент суспільних комунікацій КМДА спільно з КНП «Центр комунікації» до Дня Української Державності представив тематичну виставку #Звитяжні, яка розповідає історії Героїв сьогодення – медиків, військових, волонтерів, рятувальників, правоохоронців, які пишуть сучасну історію нашої держави, протистоять війні, роблячи те, що вміють, кожен на своєму фронті, на своєму місці.

«Окупанти намагаються забрати нашу незалежність, автентичність, суверенність та історію. Але цього ніколи не станеться, бо на заваді стоїть український дух та Люди – найцінніше в нашій державі. Сьогодні кожен робить свій внесок у перемогу тим, що добросовісно виконує свою задачу. Але серед нас є люди, які набагато більше інтегровані у процеси війни. Це наші військові, волонтери, медики, рятувальники, правоохоронці. Кожен із них є живим Героєм, уособленням незламності духу. Саме про них наша виставка», – розповідає директор Департаменту суспільних комунікацій КМДА Роман Лелюк.

Героїв сучасності можна побачити біля центрального входу парку «Наталка». На інформаційних стендах розміщено 15 історій людей, які і на передовій, і в тилу борються з нашим ворогом. До речі, відповідна конструкція слугуватиме ще одним майданчиком, де регулярно представлятимуть актуальну інформацію про міські політики, цікаві події, заходи та ініціативи, які відбуваються в місті.

«Інформаційний стенд у парку «Наталка» – це пілотний проєкт ще одного інструменту комунікації з громадськістю. Аналогічні плануємо розмістити спільно з «Центром комунікації» в улюблених місцях відпочинку киян, аби громадяни могли дізнаватися про актуальні міські політики та долучатися до їхньої реалізації», – зазначив Роман Лелюк.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]