Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У парку відпочинку «Сирецький Яр» побудують пішохідні доріжки

28 листопада 2018 року, 15:53

Для створення комфортних умов відпочинку в парку «Сирецький Яр» на вулиці Ризькій облаштують пішохідні доріжки. Згідно із відповідним розпорядженням КМДА, роботи мають здійснити протягом 2018–2020 років.

Замовником робіт визначено комунальне підприємство по утриманню зелених насаджень Шевченківського району столиці. Під час укладання договору підряду на виконання робіт підприємство має обов’язково передбачити умови щодо надання підрядною будівельною організацією гарантії якості виконаних робіт і встановити гарантійний строк експлуатації об’єкта не менше десяти років, а також безумовне повернення коштів у разі виявлення контролюючими органами завищення обсягів та вартості виконаних робіт.

Парк відпочинку «Сирецький Яр» на земельній ділянці площею 5,78 га на вулиці Ризькій створено відповідно до рішення Київської міської ради від 10 березня 2016 року.

Нагадаємо, що цього року на оновлення парків та скверів столична влада виділила рекордну суму – понад 200 млн грн. Зокрема, капітально відремонтовано першу чергу оновленого парку «Володимирська гірка» і Сирецький парк у Шевченківському районі, парк «Відрадний» – у Солом’янському, першу чергу парку «Перемога» – у Дніпровському, першу чергу парку «Муромець» – у Деснянському, сквер на Подолі біля кінотеатру «Жовтень», другу чергу парку «Наталка» на Оболоні, відкрили першу чергу нового парку на Троєщині уздовж проспекту Генерала Ватутіна.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]