Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Печерському районі до кінця року з’явиться ще один комунальний дитсадок – Ганна Старостенко

07 липня 2017 року, 10:22

Уже цього року у Печерському районі на вулиці Анрі Барбюса, 5-А з’явиться комунальний дитячий садочок № 48. Про це повідомила заступник голови КМДА Ганна Старостенко. Відповідне рішення про створення ДНЗ підтримали 83 депутати на пленарному засіданні Київської міської ради.

«Надзвичайно приємно відзначити, що жодна сесія Київради не відбувається без прийняття важливих для освітян рішень. І цього разу серед низки надважливих для міста рішень депутати Київради підтримали створення дошкільного навчального закладу комунальної форми власності № 48 на вулиці Анрі Барбюса, 5-А», – зауважила Ганна Старостенко.

Вона підкреслила, що створення зазначеного дошкільного навчального закладу у Печерському районі дозволить відкрити 2 нові групи на 35 місць.

«Сьогодні Київський міський голова поставив перед нами завдання – протягом 2017 року відкрити 10 дитячих садочків. І ми системно рухаємося у виконанні цього завдання: створюємо нові комунальні садочки, виділяємо на них кошти, відновлюємо ті, які в останній час не працюють, та будуємо нові», – підкреслила Ганна Старостенко.

Зазначимо, що видатки на утримання комунального дошкільного навчального закладу № 48 Печерського району здійснюватимуться за рахунок коштів, передбачених бюджетом міста Києва для головного розпорядника Печерської районної в місті Києві державної адміністрації за галуззю «Освіта» на відповідний рік.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]