Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У рамках фестивалю «Французька весна в Україні-2017» у столиці покажуть класику романтичного кіно

09 квітня 2017 року, 9:56

У рамках фестивалю «Французька весна в Україні-2017» у столичному кінотеатрі «Київ» покажуть класику романтичного кіно, а також проведуть фестиваль допрем’єрних показів.

Так, до 12 квітня кінотеатр «Київ» запрошує на «Фестиваль допрем'єрних показів», що дає глядачам можливість першими побачити найактуальніші кіноновинки. Програму відкрила комедія Ноемі Сагліо «Доньки-матері» за участю володарки «Оскара» Жюльєт Бінош та шестиразового номінанта на «Сезар» Ламбера Вільсона.

Із 22 до 26 квітня мешканцям столиці запропонують переглянути класику романтичного кіно. У програмі фестивалю – як сучасні фільми («Час одкровень», «Сюзанн»), так і картини, що пройшли випробування часом («Безтямний П’єро», «Сезар і Розалі»).

Усі фільми демонструються мовою оригіналу з українськими субтитрами. Інформація щодо розкладу сеансів та вартості квитків – у касах та на сайті кінотеатру «Київ».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]