Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У рамках культурно-мистецького проекту «ТРИ «С» відбудеться світова премʼєра концерту Мирослава Скорика

04 квітня 2016 року, 13:14

4 квітня о 19:00 у Національній опері України відбудеться урочиста презентація національного культурно-мистецького проекту «ТРИ «С»: Скорик – Станкович – Сильвестров». Про це інформує Департамент культури КМДА.

Першим з легендарних композиторів представлять народного артиста України, Героя України Мирослава Скорика. У виконанні Заслуженого академічного симфонічного оркестру Національної радіокомпанії України прозвучать твори як українського композитора, так і всесвітньо відомих композиторів ХІХ-ХХ століть: Клода Дебюссі, Моріса Равеля, Джорджа Гершвіна. Головною подією стане світова прем’єра нового твору Мирослава Скорика – Другого концерту для віолончелі з оркестром.

Проект «ТРИ «С»: Скорик – Станкович – Сильвестров» проходитиме у квітні – червні 2016 року в пʼяти великих містах України: Києві, Львові, Харкові, Одесі та Дніпропетровську.

Організатор проекту – Національний портал академічної музики «Music-review Ukraine».

Місце проведення: Національна опера України, вул. Володимирська, 50.

Акредитація ЗМІ: 067-238-81-85, [email protected] (Ольга Стельмашевська), 067-448-05-35, [email protected] (Юрій Гулевич).

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]