Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Шевченківському районі може з’явиться ще один дитсадок

01 серпня 2017 року

У Шевченківському районі може з’явиться ще один дитсадок

Сьогодні на засіданні постійної комісії Київської міської ради з питань власності депутати погодили проект рішення «Про створення комунального закладу «Дошкільний навчальний заклад № 13 Шевченківського району міста Києва».

Передбачається, що дитсадок знаходитиметься за адресою Бульварно-Кудрявська, 29,  перебуватиме у сфері управління Шевченківської райдержадміністрації. Заклад розрахований на 4 групи, у разі реконструкції їх кількість може вирости до 6.

Підставою для проекту рішення стала місцева ініціатива щодо відновлення функціонування дошкільного навчального закладу № 13 у Шевченківському районі столиці. Постійна комісія Київради з питань освіти, науки, сім`ї, молоді та спорту підтримала дану ініціативу. На цьому місці раніше працював дитсадок, але у 1995 році був закритий на капітальний ремонт, а ще за рік припинив існування.  

«Враховуючи перевантаженість діючих дошкільних навчальних закладів та активну підтримку громадськості, існує нагальна потреба у відновленні дитсадку», - говориться у пояснювальній записці. 

Відповідний проект рішення має ще погодити постійна комісія Київради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку, після чого депутати його розглянуть на пленарному засіданні Київради.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]