Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Шевченківському районі з’явиться дитсадок на 170 місць – Ганна Старостенко

21 квітня 2016 року, 12:12

У Шевченківському районі столиці за адресою: вул. Дегтярівська, 43-А буде створено дошкільний навчальний заклад № 423 потужністю 9 груп, що розраховані на  170 місць. Відповідне рішення підтримали 80 депутатів Київської міської ради.

Як зазначила заступник голови КМДА Ганна Старостенко, мешканці прилеглих будинків чекали відновлення роботи дитячого садочка майже 20 років.

«Ще з 90-их років він перебував в оренді однієї з районних служб. Утім, на прохання місцевих мешканців, нам вдалося повернути нежитлову будівлю дитячого садочка до комунальної власності київської громади. Це яскравий успішний приклад обʼєднання зусиль громади та міської влади у поверненні дитсадка маленьким киянам. Думаю, що багато мешканців столиці віднині повірять у те, що влада разом із ними здатна не тільки боротись, але і перемагати!», – підкреслила вона.

За словами Ганни Старостенко, відновлений дитсадок буде більшим, ніж попередня будівля.

«Раніше приміщення було розраховане на 6 груп для 127 дітей. Але після реконструкції с прибудовою в ньому буде створено 9 груп для 170 дітей», – сказала вона.

Заступник голови КМДА також додала, що міська влада вже передбачила 43,7 млн грн на відновлення нежитлового приміщення та відбудову повноцінного дитячого садочка.

«На реконструкцію закладу місто виділило 43,7 млн грн: у програмі соціально-економічного розвитку на 2016 рік закладено 12,8 млн. грн, ще 30,9 млн. було виділено минулого тижня під час внесення змін до цього документу. І вже 1 вересня 2016 року садочок має відкрити двері для дітлахів», – запевнила Ганна Старостенко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]