Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Солом’янському районі відкрили сучасний багатофункціональний стадіон (+ фото)

17 вересня 2019 року, 15:33

Сьогодні на території школи № 64 Солом’янського району, що на вул. Ушинського, 32, урочисто презентували сучасний стадіон європейського зразка, площею майже 10 тисяч кв. м. Про це повідомили у Солом’янській райдержадміністрації.

«Сьогодні у всіх нас справжнє свято, адже ми разом, великою командою, здобули сучасний стадіон, який є показовим прикладом якісної та згуртованої роботи. Кажуть, що за кордоном добре розвинена спортивна інфраструктура, але цим результатом доводимо: наші стадіони не гірші, місцями – кращі. Бажаю, щоб у кожного з вас були бажання і наснага йти до школи, а після навчання – грати тут, тренуватись і досягати спортивних вершин», – сказав в. о. голови Солом’янської РДА Володимир Бялковський.

Для повноцінного спортивного дозвілля на території школи, крім футбольного поля, також облаштували бігові доріжки, баскетбольний і волейбольний майданчики, майданчик для стрибків у довжину, смугу перешкод і майданчик для вуличних тренажерів. Ще для дітей передбачили майданчик для навчання правил дорожнього руху.

Під час огляду стадіону Володимир Бялковський перевірив якість робіт, підкресливши важливість захисту спортивної споруди та її атрибутів від вандалів і крадіїв. Для цього управлінню освіти РДА доручено вжити заходів щодо посилення охорони спорткомплексу.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]