Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці до Всесвітнього дня здоров’я відбудеться захід «Здорова нація»

01 квітня 2019 року, 15:12

У столиці до Всесвітнього дня здоров’я відбудеться захід «Здорова нація». 5 квітня о 15:00-16:00 на станції метро «Майдан Незалежності» волонтери роздаватимуть тематичну літературу та проведуть опитування серед киян та гостей столиці щодо їхнього способу життя.

Ініціатори заходу – Київська міська організація Товариства Червоного Хреста України, КП «Київський метрополітен» та Київський міський центр здоров’я.

Мета проведення заходу – інформування населення, популяризація знань про здорові звички, підкреслити важливість здоров’я кожної людини і людства в цілому. Адже, як зазначають організатори, здоров’я залежить від багатьох чинників: більше ніж на 50% воно обумовлено способом життя людини, близько 40% – соціальними й природними умовами життя, 10% становить спадковість.

Нагадаємо, 7 квітня, починаючи з 1950 року, щорічно відзначають Всесвітній день здоров’я. У цей день було засновано Всесвітню організацію охорони здоров’я у рамках ООН (ВООЗ).

Місце проведення: платформа на станції метро «Майдан Незалежності».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]