Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці облаштують меморіальну дошку на честь видатного українського співака Дмитра Гнатюка

13 лютого 2020 року, 11:45

На честь видатного українського співака та народного артиста України Дмитра Гнатюка на вулиці Станіславського, 3 облаштують меморіальну дошку на фасаді будинку, де він проживав. Це передбачено розпорядженням КМДА № 248.

Окрім цього, для відзначення 100-ї річниці встановлення дипломатичних відносин між Українською Народною Республікою та Османською імперією, згідно із розпорядженням КМДА № 249, на бульварі Шевченка/вулиці Пушкінській, 5-7/29 облаштують меморіальну дошку на честь дипломатичної місії Османської імперії, що діяла в Україні у 1918 році. З посиланням на архівні документи у Посольстві Республіки Туреччина в Україні повідомили, що саме у 1918-му імперія направила до Києва в якості посла Ахмед Мухтар-бея Моллаоглу, який проводив свою діяльність у той період у готелі, який носив назву «Прем’єр-Палас».

Витрати, пов’язані з виготовленням та встановленням цих меморіальних дошок, буде профінансовано за позабюджетні кошти, залучені в установленому порядку.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]