Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці розпочато прийом до перших класів

25 березня 2024 року, 14:42

У комунальних школах столиці сьогодні, 25 березня, розпочато прийом заяв до перших класів. Документи приймають не тільки особисто, а й в електронному вигляді або у вигляді поштових листів. Про це повідомив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський.

«Прийом документів триватиме до 31 травня. Як показує досвід минулого року, це найкомфортніший час для батьків, які вже визначились з тим, чи піде дитина до першого класу і до якої саме школи. Хочу нагадати, що головним критерієм зарахування до перших класів є територіальна доступність, а саме закріплення відповідних адрес проживання дітей за певними школами. Жодні внески до благодійних фондів або навчання на підготовчих курсах не можуть стати пріоритетним фактором для зарахування», – заявив Валентин Мондриївський.

Для зарахування дитини до першого класу достатньо заяви одного з її батьків, наданих власноруч або сканованих копій чи фотокопій, направлених власноруч, або електронною поштою на адресу школи. Оригінали документів включно з медичними довідками можна подавати пізніше.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]