Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці розподіляють видатки на реалізацію громадських проектів

07 лютого 2017 року

У столиці розподіляють видатки на реалізацію громадських проектів

Сьогодні на засіданні постійної комісії Київської міської ради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку депутати погодили зміни до кошторису міста на 2017 рік. 

Йдеться про забезпечення втілення громадських проектів-переможців конкурсу.  Реалізацію ініціатив здійснять за рахунок зменшення резервного фонду бюджету міста. 

«Київ передбачив 50 мільйонів гривень на виконання проектів Бюджету участі на 2017 рік. Голосування вже відбулося. Кияни обрали 62 кращі ініціативи. Тепер ми повинні здійснити розподіл видатків на реалізацію громадських проектів по головних розпорядниках бюджетних коштів. Нагадаю, вподобані ініціативи підтримали більше 50 тисяч осіб. 1 місце отримало 1946 голосів, останнє, 62-ге – 795 голосів», – зазначив голова постійної комісії Київради з питань бюджету Андрій Странніков.

У трійці лідерів проекти “Відкрита політехнічна лабораторія “Lampa”, “Освітлення вул. Центральної”, “Суспільна платформа Колізей КПІ”.

Найбільше проектів підтримали у Подільському й Дніпровському районах — по 11 ініціатив, 10 проектів у Солом'янському, по 6 проектів у Шевченківському та Дарницькому районах.

Голосіївський район – 3 проекти-переможці. У Печерському - жоден проект не ввійшов до категорії лідерів.

Ініціативи, які набрали найбільшу кількість голосів мають реалізувати до кінця року.

Відповідні зміни до проекту рішення «Про бюджет міста Києва на 2017 рік» депутати мають затвердити на найближчому пленарному засіданні. 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]