Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці снігопад: до розчищення вулиць залучено 314 одиниць техніки і 522 працівника «Київавтодору», а також 695 фахівців «зеленбудів»

03 січня 2024 року, 17:41

Комунальні служби продовжують очищати вулиці міста від снігу. На вулично-дорожній мережі наразі працюють 314 одиниць техніки і 522 працівники у складі 69 бригад КК «Київавтодор».

Також триває обробка протиожеледними реагентами. Особливу увагу дорожники приділяють тротуарам, пішохідним доріжкам і зупинкам громадського транспорту.

Окрім цього, 695 працівників і 53 одиниці техніки комунальних підприємств, що входять до складу КО «Київзеленбуд», розчищають парки, сквери та бульвари столиці. Доріжки у зелених зонах посипають протиожеледною сумішшю. Загалом «зеленбуди» підготували 2,2 тонни посипального матеріалу.

До розчищення снігу залучені й працівники керуючих компаній.

Згідно з прогнозом синоптиків, 4 січня у столиці невеликий мокрий сніг із переходом у дощ. Тож просимо пішоходів бути максимально обачними, а водіїв – за можливості не виїжджати в місто власними автомобілями і не паркуватися обабіч доріг, щоб не заважати прибиранню снігу.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]