Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці триває ХІ Всеукраїнська благодійна акція «Врятуй життя дитині»

20 квітня 2016 року, 10:39

У столиці триває ХІ Всеукраїнська благодійна акція «Врятуй життя дитині», спрямована на збір коштів із метою придбання медичного обладнання, призначеного для лікування дітей із різними вадами. Про це інформують у ВБФ «Серце до серця».

Зазначимо, що акція відбувається з 2006 року за підтримки Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця» в усіх регіонах України.

Київ щорічно бере активну участь у проведенні зазначеної акції. Протягом 2006-2015 років за підтримки громадських організацій, органів студентського та учнівського самоврядування, навчальних закладів, органів державної влади та місцевого самоврядування, засобів масової інформації, бізнес-структур було зібрано 1 млн 349 145,80 грн. На ці кошти придбано та передано у безкоштовне користування київським медичним закладам та лікарням нове медичне обладнання.

Детальну інформацію про акцію, яка триватиме до 24 квітня, можна сайті фонду: http://sercedoserca.com.ua

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]