Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці тривають капітальний і поточний ремонти вулично-дорожньої мережі

09 червня 2016 року, 10:00

Дорожники активно продовжують ремонтні роботи. Так, у рамках капітального ремонту мостового полотна Гаванського шляхопроводу через залізничні колії на просп. Перемоги завершуються роботи з розбирання конструкції мостового полотна та деформаційних швів. У подальшому заплановано ремонт монолітної плити проїжджої частини та влаштування нової гідроізоляції споруди. Про це інформують у КК «Київавтодор».

На Південному мосту через р. Дніпро дорожники закінчують роботи зі встановлення колесовідбійної стрічки, яка за своїми характеристиками має найбільшу утримуючу здатність для забезпечення безпечних умов руху транспорту.

Зазначимо, що для мінімізації незручностей, пов’язаних із проведенням ремонтних робіт, дорожники працюють, як вдень, так і вночі. Зокрема, сьогодні вночі в рамках виконання робіт із капітального ремонту вул. Миропільської були виконані роботи з влаштування верхнього шару асфальтобетонного покриття проїжджої частини на транспортній розв’язці поблизу ст. метро «Чернігівська» від вул. Братиславської до вул. Попудренка.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]